amnestyleiden@gmail.com

Amnesty-collecte Leiden 2019 levert €20.341,20 op

Collecte vrouw uitsnede header e1485510552425


De Amnesty-collecteweek van 11 t/m 16 maart 2019 heeft in Leiden €20.341,20 opgebracht.

Hartelijk dank aan alle gevers!

Wil je nog (meer) doneren? Je kunt nu ook doneren via onze Facebook-pagina. Klik hiervoor onder onze omslagfoto op de knop ‘Meer informatie’. Je gaat dan naar onze donatiepagina op de landelijke website van Amnesty. Hier kun je een bedrag kiezen wat je wilt doneren en of je dat bedrag eenmalig of vaker wilt doneren.

De totale landelijke opbrengst van de collecte vind je op de website van Amnesty.

Fundraisingdiner ISN voor Amnesty International

 

Dinsdag 8 november 2016 organiseerde het International Students Network (ISN) een fundraising Italian pasta/pizza-diner met live muziek in Pizzeria Panini aan de Doezastraat. De opbrengst ging naar Amnesty International. Namens Amnesty Leiden was secretaris Floor Frank aanwezig. We danken ISN hartelijk voor deze actie!

Opbrengst Leidse Amnesty-collecte 2015 weer hoger

 

 

Amnesty Leiden-voorzitter Ronald Berkhuizen over de collecte-opbrengst (na 2.00 min) maar ook over een ambitie van Amnesty Leiden voor 2015 en verder...

 

De dertiende landelijke Amnesty-collecte (1 - 7 maart 2015) heeft in Leiden 22.940 euro opgebracht, 600 euro meer dan de vorige recordopbrengst uit 2013. Verrekenen we de inflatie, dan lijkt de opbrengst een kleine verbetering en dus een nieuw record. Alle gevers, collectanten en overige bij de collecte betrokken vrijwilligers bedankt!

 

Lees meer...

Opbrengst Amnesty-collecte 2014 bekend: 21.000 euro

 

Van 2 tot 8 februari heeft Amnesty International landelijk en dus ook in Leiden gecollecteerd. Tweehonderddertig collectanten trotseerden het slechte weer en gingen in diverse wijken de deuren langs. De opbrengst is dit jaar 21.000 euro, een mooi bedrag! Leidse gevers zeer bedankt!

 

De opbrengst wordt besteed aan het mensenrechtenwerk van Amnesty International.

 

Lees meer...

Amnesty-collecteweek afgesloten met flashmob

 

In de week van 10 t/m 16 februari 2013 gingen honderdveertig vrijwilligers in Leiden de deuren langs om geld op te halen voor Amnesty International. De week kreeg zaterdag 16 februari een spetterende afsluiting. Leerlingen van de Leidse Ballet & Theaterschool trakteerden niets vermoedende Leidenaars drie keer - op het Stationsplein, de Nieuwe Beestenmarkt en voor de V&D - op een dans over vrijheid.

 

 

Lees meer...

  • Laatste wijziging mei 2022.

  

Direct online actie voeren!

Wij op Social Media

FacebookTwitter

Onze activiteiten in vogelvlucht

In- en uitloggen vrijwilligers