Amnesty Leiden
amnestyleiden@gmail.com

Collage van foto's van de Syrië-actie op 31 mei 2014Syrië-actie op het Stadhuisplein, 2014

Onze huidige activiteiten

Ieder jaar organiseren wij verschillende activiteiten. Hoeveel? Dat hangt af van onze mankracht. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer wij kunnen realiseren.
Wij zijn daarom altijd op zoek naar organisatoren. Personen die graag activiteiten vormgeven en plezier hebben in het proces van uitwerking van idee naar werkelijkheid.

 

Onze jaarlijks terugkerende activiteiten

  • De 5 mei actie
  • Kerstverkoop van artikelen (november-december, de opbrengst gaat naar Amnesty International)
  • De Schrijfmarathon op of rond 10 december

Ook organiseren we elk jaar de collecte voor Amnesty International in maart.

 

Functie-eisen: creatief en/of slagvaardig

Als organisator draai je mee of ben je trekker van een klein team dat een bepaalde activiteit organiseert. Iets organiseren vergt (veel) meer tijd dan betrokken zijn bij de uitvoering. Aan de pluszijde kan het ook veel meer genoegen geven. Vereist zijn creativiteit, lef, doorzettingsvermogen en vermogen om samen te werken. Vaak is de opgave: hoe vertaal ik de serieuze Amnesty-campagneboodschap in een vorm die mensen aanspreekt of raakt. 


Meedoen of informatie inwinnen
Wil je informatie inwinnen of in een gesprek verkennen of dit bij je past, stuur dan een mail naar Yvonne Schaap, onze vrijwilligerscoördinator. Zij is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hetzelfde geldt wanneer je je direct wilt aanmelden. Neem in je mail het volgende op:

  • Je motivatie om je in te zetten voor Amnesty International
  • Je contactgegevens: naam, e-mailadres, telefoonnummer

Yvonne neemt snel contact met je op!