Amnesty Leiden
amnestyleiden@gmail.com

Write for Rights 2022 - een fantastisch resultaat

 alt=

Op vrijdag 9 december kon er in Leiden eindelijk weer samen geschreven worden voor Write for Rights. En wat was het leuk en gezellig om zoveel bekende én nieuwe gezichten te zien!

Daarnaast kon er ook thuis geschreven worden met schrijfpakketten die opgehaald konden worden in Leiden en Leiderdorp. En de pakketten werden ook uitgedeeld via meer kerken dan ooit, in Leiderdorp, Zoeterwoude en in Leiden. 

Op de laatste dag van 2022 was alles geteld, en wat een fantastisch resultaat weer: 987 brieven en 933 kaarten❗️ 

Iedereen die geschreven heeft of getekend willen wij heel hartelijk bedanken voor alle inspanningen. Met een speciaal bedankje voor de leerlingen van de Anne Frankschool die 171 prachtige getekende en gekleurde kaarten maakten!

Ook willen we Marcella Piscedda en wethouder Abdelhaq Jermoumi bedanken voor het schrijven en voor het ondersteunen van de schrijvers op 9 december, en alle kerken die weer een heleboel mensen aan het schrijven gezet hebben.

Van enkele hoogtepunten tijdens de schrijfactie in de centrale bibliotheek van BplusC in Leiden hebben we wat foto's gemaakt ( Foto's Ine Wiersma en Helga Schüler)

 alt=

 alt=

 alt=
 alt=

 alt=

En last but not least: alle brieven en kaarten gesorteerd voor de post.

 alt=