amnestywgleiden@gmail.com

Vacature flexwerker

Uiteenlopende vormen van flexwerk, zoals collecteren, verkopen van kerstartikelen, mensen wegwijs maken op de schrijfmarathon, handtekeningen verzamelen onder een petitie en flyeren

 

Een flexwerker is iemand die graag enkele uren meehelpt bij het uitvoeren van een activiteit.

 

Onze huidige activiteiten

Sinds 2016 organiseren we in Leiden jaarlijks drie/vier vaste activiteiten en één eigen/nieuwe. 

 

Vaste activiteiten

  • De 5 mei actie
  • Kerstverkoop van artikelen in de bibliotheek en enkele kerken (november-december, de opbrengst gaat naar Amnesty International)
  • De Schrijfmarathon op of rond 10 december

Ook organiseren we elk jaar de collecte voor Amnesty International in maart. Je zou dan als collectant mee kunnen helpen.

 

Nieuwe activiteit

In het jaar 2016-2017 is ons doel om een geregelde schrijfavond in een Leidse gelegenheid te organiseren. Daarna moet die activiteit beoogd doorlopen als vaste activiteit, zodat wij tijd en menskracht vrijmaken voor het bedenken en uitvoeren van weer een nieuwe 'eigen activiteit'. Die kan ook eenmalig zijn, bijvoorbeeld aansluiten op een onderwerp dat maatschappelijk de gemoederen beroert.

 

Flexwerker: voor af en toe

Als flexwerker werk je op losvastbasis mee. Je naam komt op de flexwerkerlijst. Is er een activiteit, dan word je gevraagd of je je enkele uren wilt inzetten. Past het in je agenda en spreekt de activiteit je aan, dan reageer je positief. Voorbeelden zijn het verzamelen van handtekeningen onder een petitie of het verkopen van kerstartikelen in BplusC (de openbare bibliotheek).


Meedoen of informatie inwinnen
Wil je informatie inwinnen of je direct aanmelden als flexwerker, stuur dan een mail naar Job Surie, onze vrijwilligerscoördinator. Hij is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem in je mail het volgende op:

  • Je motivatie om je in te zetten voor Amnesty International
  • Eventuele werkzaamheden die je (niet) goed afgaan of waarin je je wilt bekwamen. 
  • Je contactgegevens: naam, emailadres, telefoonnummer

Job neemt snel contact met je op!

 

Dank voor je interesse!

  • Laatste wijziging juli 2017.

  

Voer actie via je smartphone!

Wij op Social Media

FacebookTwitter

Onze activiteiten in vogelvlucht

In- en uitloggen vrijwilligers